Voor vele bedrijven in de foodsector en Retail is Van Osch Snacks een meer dan uitstekende partner. In samenwerking ontwikkelen wij met u producten welke op maat gemaakt zijn.

Hoe ingewikkeld het ook mag zijn, onze productontwikkelaars vinden te allen tijde de juiste oplossing voor uw vraagstuk.

Daar onze lijnen intern zeer kort zijn en u steeds met de juiste personen in contact bent, kunnen wij zeer snel en flexibel omgaan met uw vraagstukken. De basis van Van Osch Snacks is kwaliteit, innovatie, flexibiliteit en vooral luisteren naar de klant. Hierdoor zijn wij in staat om samen met u tot een oplossing te komen. Of dit nu gaat om rauwe of gegaarde producten, tailormade producten, grootverpakking, koelvers of diepvries, het is allemaal mogelijk.

Van Osch Snacks staat bekend om zijn kwaliteit, wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen. Het beleid ten aanzien van voedselveiligheid is erop gericht dat onze producten voldoen aan de hoogste eisen welke de hoogste graad van voedselveiligheid garanderen. De basis voor deze kwaliteit is ook vastgelegd binnen ons bedrijf in een goed werkend FSSC 22000/HACCP systeem.

U kunt dan ook gerust vaststellen dat Van Osch Snacks een uitstekende partner is in gehakt en gehaktproducten (verse vleesbereidingen) voor de industrie en retailmarkt.

Wanneer u op zoek bent naar specifieke gehaktproducten, biologische, glutenvrije of Clean label producten, kunt u contact opnemen met Van Osch Snacks.
Van Osch Snacks b.v., Veilingweg 3, 5301 KM Zaltbommel, Tel.: +31 (0)418 - 540 328
Copyright © 2014, E-mail: info@vanosch-bv.nl
Onze producten zijn uitsluitend te verkrijgen via de gevestigde horeca groothandels.
Op onze productie locatie verwerken wij rund, varken, kip en paardenvlees.
   
 
BRC Food certifacte NL 66 EG certificaat