Van Osch Snacks b.v.; DE SMAAK TE PAKKEN!

Het in 1981 in Zaltbommel opgerichte Van Osch Snacks heeft in de laatste jaren een forse groei doorgemaakt. Als toonaangevend producent en leverancier van gehaktproducten, vers gehakt, vleesbereidingen en saus bieden wij een breed assortiment.

Van Osch Snacks levert louter eerlijke en veilige producten, samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Alle producten worden gemaakt uit natuurlijke ingrediënten en worden met de grootste zorg bereid.

De producten kunnen als onderdeel van een maaltijd worden genuttigd, maar ook de combinatie met een broodje is zeer geslaagd. Vooral voor de bedrijfsrestauratieve catering kunt u denken aan onze speciaal ontwikkelde Stokburger®, Spek Snek® en de Gehaktrol.

Een goede prijsstelling en logistiek zorgen daarnaast voor een probleemloze levering van een perfect product. De producten worden diepvries aangeleverd en zijn verkrijgbaar via uw horeca groothandels.

Uiteraard staat voedselveiligheid bij Van Osch Snacks hoog in het vaandel. Het gehele productieproces voldoet aan de FSSC 22000 richtlijnen, waarbinnen HACCP geïntegreerd is.

Van Osch Snacks b.v., Veilingweg 3, 5301 KM Zaltbommel, Tel.: +31 (0)418 - 540 328
Copyright © 2014, E-mail: info@vanosch-bv.nl
Onze producten zijn uitsluitend te verkrijgen via de gevestigde horeca groothandels.
Op onze productie locatie verwerken wij rund, varken, kip en paardenvlees.
   
 
BRC Food certifacte NL 66 EG certificaat